Vores

Behandling af persondata

Behandling af persondata 

Det er Trunderup Elteknik som behandler alle persondata.

Trunderup Elteknik modtager persondata i forbindelse med køb af ydelser. De sendes enten via e-mail eller bliver oplyst pr. telefon. De opbevares i webmail via Gigahost og regnskabsprogrammet XXXX.

Personoplysninger fx navn, adresse, telefonnummer, mobilnummer, e-mailadresse samt CVR-nr. brugernavne opbevares sikkert. Personoplysninger bliver slettet efter ønske, gældende lovgivning, eller når det skønnes unødvendigt at opbevare oplysningerne.

Der er installeret antivirusprogram på computer, tablet og mobiltelefon. Der tages jævnligt backup. Gamle backups slettes løbende.

XXXX

Kundeoplysninger opbevares her og kan slettes gældende lovgivning hvis kunden ønsker det. Hvis Trunderup Elteknik ikke får leveret alle kontaktoplysninger, indhentes der oplysninger via Virk.dk.

Der er indgået en databehandleraftale med XXX

Gigahost

Alle mail og godkendelser sendes, og modtages via mail. Mailen er opsat hos Gigahost, og der er indgået en databehandleraftale med Gigahost.

Risikoen for brud på sikkerhed

Kunder underrettes i forbindelse med et eventuelt brud på sikkerheden. Hvis dine data er berørt, vil du får besked inden for 72 timer efter, at brud på sikkerheden er opdaget.

Google Analytics

Trunderup Elteknik bruger ikke Google Analytics.

Indsigelse

Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Trunderup Elteknik behandler dine personoplysninger i strid med databeskyttelsesreglerne. Datatilsynet kan kontaktes på e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Du har ret til at gøre indsigelse mod en registrering, som Trunderup Elteknik har registreret om dig. Du har ligeledes ret til at få indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Du kan rette henvendelse Trunderup Elteknik hvis du ønsker at vide, eller have slette oplysninger Trunderup Elteknik ligger inde med.

Henvendelse kan ske via mail.

Læs mere om Trunderup Elteknik cookiepolitik her

Læs mere om Trunderup Elteknik privatlivspolitik her

Læs mere om Datatilsynet her.

Vi bruger cookies på vores hjemmeside

Bekræft venligst, hvis du accepterer vores cookies. Læs om Hvordan bruger vi cookie eller om vores behandling af persondata